10 mau ʻōlelo aʻoaʻo e pale i kou mau niho

1, Palaki i kou mau niho i kēlā me kēia kakahiaka a me ke ahiahi, a hoʻohana i ka apulumu nihome nā bristles palupalu e wehe i ke koena meaʻai mai nā āpau ma waena o kou mau niho.

2, Manaʻo ʻia e hoʻohana i ka floss niho ma kahi o nā niho niho e pale aku i ka hoʻonui ʻana i nā āpau ma waena o nā niho a hōʻemi i ka hoʻohaʻahaʻa ʻana.

3, E nānā mau i kou mau niho a mālama koke iā lākou inā ʻike ʻoe i nā lua.

4, Holoi i kou waha ma hope o ka ʻai ʻana e hōʻemi i ka paʻa ʻana o ke koena meaʻai a hoʻemi i ke kūkulu ʻia ʻana o ka plaque niho.

5, Holoi i kou waha me ke kī a i ʻole ka paʻakai e wehe i ka plaque niho a hoʻonui i ke kūʻē ʻana o kou mau niho i ka waika a me ka corrosion.

6, Lomilomi i kou mau niho i kēlā me kēia lā.E hoʻohana i kou manamana lima a me kou manamana lima e lomilomi i nā ʻāʻī e hoʻoikaika i ke kahe koko i loko o ka ʻāʻī a pale i ka emi ʻana o ke kāʻei.

7, Mai nau ma kekahi aoao, a oi aku ka maikai o ka hoohana ana i na niho ma na aoao elua e hoemi i ka emi ana o ke kopa a e pale aku i ka hana hewa ana o ka maka.

8, E pale i nā meaʻai ʻala a me nā mea hoʻonāukiuki, nā mea ʻono a me nā meaʻai paʻakikī e hōʻemi i ka pōʻino o nā niho.

9, ʻO ka hoʻohana ʻana i ka toothpaste fluoride hiki ke hōʻemi i ka solubility o ka enamel a hoʻoikaika i ka remineralization o ka enamel, a laila e pale ai i ka hoʻokumu ʻana o nā caries niho.

10, I ka wā e puka mai ai ka periodontitis, ka helu niho, ka gingivitis, ka abscess gum a me nā maʻi ʻē aʻe, pono ka mālama ʻana i ka manawa e pale ai i ke kūlana mai ka lilo ʻana i mea koʻikoʻi.

Me nā ʻōlelo aʻoaʻo 10 ma luna e pale i kou mau niho, hiki iā ʻoe ke kohoNA Pulu niho uwila o BAOLIJIEapoʻo pulumi, i ʻōlelo ʻia e nā kauka niho.

https://www.bljcare.com/sonic-rechargeable-kids-electric-toothbrush-with-cute-cartoon-sticker-product/

https://www.bljcare.com/customized-wholesale-sonic-electric-toothbrush-with-3-modes-product/


Ka manawa hoʻouna: Sep-15-2023